Allergene informatie

Onze basissmaak zijn roomboter vanille koekjes met een royal icing glazuur. 
Wij gebruiken geen gelatine of alcohol in onze koekjes.
De kleurstof die wij gebruiken is Kosher Gecertificeerd, geschikt voor vegetariërs en veganisten, glutenvrij, vetvrij, GMO-vrij

Onze koekjes zelf bevatten wel de volgende allergenen:
(tenzij anders vermeld bij het betreffende design zelf, lees daarom altijd even goed na wat er bij het artikel staat)

en kunnen sporen bevatten van:

Mocht er meer info nodig zijn neem gerust contact op

Wanneer er een bestelling is gedaan zal er altijd een ingrediënten kaart toegevoegd worden aan de order. 


 

© 2019 - 2021 Droomkoekjes-Boutique | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Vanwege tegenvallers tijdens de verhuizing naar mijn nieuwe pand is de webshop tijdelijk gesloten voor het normale assortiment!. Sinterklaas kan WEL besteld worden via de betreffende pagina! Excuus voor het ongemak!