Welkom in de wereld van "droomkoekjes"

Mijn naam is Kim Klein Ikkink. Ben moeder van 3 prachtige kindjes en gelukkig getrouwd. Samen met mijn gezin ben ik woonachtig in Tilburg. Hier bevind aan huis is een apparte afgesloten ruimte ook mijn bakkerij.

Creativiteit zit in mijn genen en dat kriebelt. Zulke kriebels kun je het beste loslaten voor het mooiste resultaat. 
Voor de verjaardagen van de kindjes ben ik altijd al zelf aan het bakken. Steeds iets groter, steeds iets mooier, steeds iets anders, Graag iets wat anders is dan anders.  Zo ben ik eind 2013, een beetje noodgedwongen,  in aanraking gekomen met koekjes decoreren. Toen ging er een wereld voor me open! 

Een hele leuke wereld, een wereld die vol zit met dingen die ik nog kan ontdekken. 

De afgelopen jaren heb ik heel veel alleen op bestelling gewerkt. Maar nu is de volgende stap aangebroken. We gaan per week een afwisselend assortiment maken, zodat ook de last minute bestellingen doorgang kunnen vinden aangezien deze koekjes direct verzonden kunnen worden. Let op dit geld echt alleen voor koekjes die in de webshop staan. Wilt u specifiek iets bestellen zult u nog steeds een custom order moeten plaatsen.

Ook met de feest- en eventdagen (denk aan sint, kerst, vader- en moederdag, valentijnsdag) zullen wij een assortiment aan gaan bieden. Deze zal eerst in de voorverkoop komen (dan moeten ze dus nog gemaakt worden) en mocht er plek in de agenda over zijn zullen er extra gemaakt worden die meteen verzonden kunnen worden. 

Uiteraard blijf ik nog steeds custom order maken. Dus mocht u zeker willen zijn van een feest vol met koekjes, dan stuur mij gerust een berichtje.

Liefs Kim 

 

┬ę 2019 - 2021 Droomkoekjes-Boutique | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel